O Όμιλος Ελληνική Διατροφή
Μέσα από μια επιτυχημένη πορεία αρκετών ετών, εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές προσφέροντάς τους προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας στο 100% την ασφάλεια και την ποιότητα αυτών.

Super Market Ελληνική Διατροφή Λότσιου Γεωργία
Δραστηριοποιείτε στον χώρο του λιανικού εμπορίου με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από το 2006 έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών μας όσο και των ανθρώπων μας. Μέλος του Ομίλου Ελληνική Διατροφή Δυτικής Μακεδονίας προσφέρει στους πελάτες προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας στο 100% την ασφάλεια και την ποιότητα αυτών.

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα tfsmart.gr
Δημιουργήθηκε από την ανάγκη των σύγχρονων καταναλωτών για γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς αγορές τροφίμων και προϊόντων βασικής ανάγκης για το σπίτι ή την επιχείρησή τους. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο του εμπορίου εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή με έμφαση στην ποιότητα αλλά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του καταναλωτή σε όλο τον Νομό Γρεβενών μέσα από τις υπηρεσίες μεταφοράς και διάθεσης των προϊόντων μας.